top of page

در قلمرو فرهنگ و هنر معاصر

انجمن فرهنگى ايرانيان نوااسكوشيا فراهم آوردن زمينه هاى آشنايى و شناخت هرچه بيشتر چهره هاى معاصر فرهنگ و هنر ايران زمين را بعنوان بخشى مهم و ارزشمند از اهداف انجمن، تعريف نموده و همواره در صدد ارائه اين مهم به شكلى كه در شأن جايگاه فرهنگى و هنرى پويندگان اين مسير باشد بوده است.  
خوشحاليم به اطلاع شما عزيزان برسانيم كه با تلاشهاى بعمل امده توسط جمعى از همراهان، موفق به برداشتن گامهايى عملى  در اين زمينه شده ايم.  
مجموعه اى با هدف معرفى چهره هاى ادبى و فرهنگى  و هنرى معاصر و آشنايى با چهره آنها از طريق ديدن و گوش سپردن به پيامهايى از هر يك از اين عزيزان كه خطاب به هموطنان و بطور خاص ايرانيان مقيم نوااسكوشيا ارسال گرديده، كليد خورده است و تحت عنوان؛  "در قلمرو فرهنگ و هنر معاصر"، هر هفته روزهاى چهارشنبه بعدازظهر، با  شما عزيزان  به اشتراك گذاشته خواهد شد.
در همينجا از همه عزيزانى كه ميتوانند با معرفى چهره هاى فرهنگى معاصر و ايجاد پل ارتباطى با آنها، در جهت هرچه پربارتر نمودن اين سرى برنامه ها ما را یارى نمايند دعوت به همكارى مينماييم. 

با احترام  انجمن فرهنگى ايرانيان نوااسكوشيا

 


In the realm of culture and contemporary art

Iranian Cultural Society of Nova Scotia has been dedicated to continuously promote Iranian culture, art and history as part of their mission since established. 
ICSNS is proud to announce that in support of Persian art history, literature and poetry and with the help and support from community members, we have gathered a virtual collection of presentations to introduce a number of contemporary artists, writers, poets and literary figures including well-known faces as well as new and notable names. 

The language of the series is Farsi and will be shared with the Iranian community of Nova Scotia.

Meanwhile, we are asking interested community members to join us in recognizing and introducing those names and faces.  If you have any suggestions or you know of any names that could be added to this collection, we would like to hear from you.


Date and time:             Every Wednesday afternoon

Sincerely,

Iranian Cultural Society of Nova Scotia

در قلمرو فرهنگ و هنر معاصر 
چهارشنبه- ٢٥ نوامبر 
خانم آذردخت بهرامى- نويسنده

در قلمرو فرهنگ و هنر معاصر 
چهارشنبه- ٢ دسامبر  
خانم شهلا شهابيان - نويسنده

در قلمرو فرهنگ و هنر معاصر 
چهارشنبه- ۹ دسامبر  
خانم
گيتا گركانى 

با سلام به دوستان انجمن فرهنگی ایرانیان نوااسکوشیا

خوشحالم به لطف و محبت سرکار خانم سهیلا هاشمی و سرکار خانم مهکامه رحیم زاده با شما در ارتباط قرار گرفته‌ام. دلم می‌خواست در جمع شما حضور داشتم و می ‌توانستم با دیدگاه‌هایتان از نزدیک آشنا شوم. هرچند در حال حاضر و به لطف کرونا اصلا در جمع حاضر بودن معنی‌اش را از دست داده.
می‌دانم تشکیل یک انجمن کار ساده‌ای نیست اما لازم و مفید است. داوود در کتاب جامعه، باب چهارم،  می‌گوید:
«دو از یک بهتراند چونکه ایشانرا از مشقتشان اجرت نیکو می‌باشد. زیرا اگر بیفتند یکی از آن‌ها رفیق خود را خواهد برخیزانید لکن وای برآن یکی که چون بیفتد دیگری نباشد که او را برخیزاند.»
آرزو می‌کنم همه یاور یکدیگر باشیم.

گيتا گركانى

در قلمرو فرهنگ و هنر معاصر 
چهار شنبه - ۱۶ دسامبر

خانم منصوره شریف زاده

در قلمرو فرهنگ و هنر معاصر

 چهارشنبه - ۶ ژانویه

 آقای سعید فروغی - نوازنده، آهنگساز و موسیقی دان

سعيد فروغى با استعداد و توانايى هاى فراوان خود در عرصه هاى مختلف موسيقى  از آهنگسازى تا نوازندگى سازهاى مختلف ، يكى از موسيقى دانان  شناخته شده ايرانى- كانادايى ميباشد.
ايشان رهبرى گروه موسيقى Rumi وCeltic meditation را در هليفكس بعهده دارد.  
سعيد  در نواختن سازهاى مختلف چون فلوت كلاسيك و فلوت ايرلندى ، چنگ Celtic, سنتور و سه تار  تسلطى تحسين برانگيز دارد.
او پس از فارغ التحصيل شدن از Trinity College  لندن، بعنوان نوازنده اصلى فلوت سمفونى Potuguese Symphony توانايى هاى هنرى خود را به نمايش گذاشت و به مدت ٥ سال نيز  در Symphony Nova Scotia  فلوت نواخت.
آثار سعيد  در اجراهاى متعدد زنده و يا از طريق آنچه ضبط گرديده اند، در سراسر كانادا پخش گرديده است.
حضور او در فستيوال هاى بين المللى مختلف ، تورهاى سراسرى ژاپن و انگلستان و غرب كانادا  خود نشانگر فعاليت خستگى ناپذير او در عرصه هنر موسيقى است.
در كنار همه اين فعاليتها ، در سالهاى اخير  با ايده بزرگداشت Silk Road Projec  با تورهاى استانهاى شرقى كانادا ( Maritime ) همكارى و حمايت مينمايد.  اين تورها به ابتكار Yo-Yo Ma و با هدف به مشاركت گذاشتن هنر و آموزش در سراسر اين ايالتها از طريق موزيك Turlough O 'Carolan و همچنين موسيقى كلاسيك ايرانى برگزار ميشوند

در قلمرو فرهنگ و هنر معاصر
چهارشنبه - ۲۰ژانویه

خانم فرزانه کرم پور

در قلمرو فرهنگ و هنر معاصر
چهارشنبه -۱۱ فوریه

آقای محمود بدرطالعی - نویسنده و شاعر

برای دیدن این همه سبزی نباید هول کرد. زمستونام باید کنار پنجره انتظار کشید. اون وقت جوونه ها...
- چه حوصله ای داری، می دونی که من این جوری نیستم.
- برعکس. این چیزارو من از تو یاد گرفتم.
- تعارف می کنی.
- نه. تویی که پیاده می ری و می آی. درختا رو می بینی. گل ها و شالیزار و چمن سبز و...

از کتاب دایره آبی
محمود بدرطالعی

تنها یک چیز را می توانم با تمام حواسم لمس‌کنم. این که من روی زمین هستم و تمام بوها و صداها و رنگ ها و روشنایی ها، بر گرداگرد جسم من، فرود می آید. 

از داستان در ایستگاه
مجموعه ای چه روز چه آفتابی 
محمود بدرطالعی

از مجموعه شهر اشاره ها 
محمود بدرطالعی

در قلمرو فرهنگ و هنر معاصر
چهارشنبه -۳ مارچ

 خانم بهناز علیپور گسکری - نویسنده

داستان “معمای مریم” 
از مجموعه داستان “حافظه ی پروانه ای” 
با صدای نویسنده اثر، خانم بهناز علیپور گسگری

حافظه ی پروانه ایArtist Name
00:00 / 28:39

در قلمرو فرهنگ و هنر معاصر
چهارشنبه -۲۴ مارچ

خانم فریبا داوودی - خواننده

فریبا داوودی متولد سال ۱۳۳۹ در تهران است. مادرش تبریزی بود و پدر از مهاجران آذربایجان و از آنجا که در هشت ماهگی مادرش را از دست داد، همراه برادرش به آذربایجان نزد مادربزرگ فرستاده شد و از همانجا بود که با موسیقی آذری آشنا و علاقه مند شد.

پس از آن همراه پدر، شش سال در استان گیلان زندگی کرد. احمد عاشورپور، از خوانندگان مشهور گیلان از دوستان نزدیک پدر فریبا داوودی بود و به توصیه او بود که فعالیت جدی در عرصه موسیقی برای فریبا آغاز شد.

فریبا داوودی در سال ۱۳۶۸ شاگرد خانم هنگامه اخوان، پریسا، سیما بینا و مهدی فلاح شد و در طول سال‌هایی که در حال فراگیری بود، نزد بسیاری از چهره های سرشناس عرصه موسیقی مانند لطفی، علیزاده، مشیری، احمد ابراهیمی، حسین عمومی قاضی و خانم ملک پور درس موسیقی گرفت. به توصیه محمدرضا شجریان، شاگرد محسن کرامتی شد و بیش از ۱۴ سال نزد این استاد موسیقی با تکنیک‌های آوازی آشنا شد.

bottom of page